» Παραλάβετε ΕΤΟΙΜΟ το website σας στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς! «

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση πλατφόρμας, εισαγωγή και μορφοποίηση υλικού, παράδοση site με κωδικούς διαχείρισης στην τιμή των €430,00 (συν τη φιλοξενία) – χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας παραθέτουμε σε αυτή τη σελίδα βήμα – βήμα την εξέλιξη του έργου, από τη στιγμή της παραγγελίας σας έως την τελική του παράδοση:

1. Παραγγελία Υπηρεσίας

Αρχικά πρέπει να αγοράσετε την υπηρεσία του Sigma Responsive Accommodation  πατώντας παραγγελία στο προϊόν από εδώ. Κατά την διαδικασία παραγγελίας αναγράφετε ή κατοχυρώνετε το domain name που θα στεγάσει το website σας. Το προσθέτετε στο “Καλάθι” και συνεχίζετε με την επιλογή κύκλου χρέωσης του πακέτου φιλοξενίας (hosting account). Το Sigma Responsive Accommodation φιλοξενείται σε πακέτο Prime – ετήσιο ή διετές.

Με την ολοκλήρωση και εξόφληση της παραγγελίας, το τεχνικό τμήμα προχωρά στην εγκατάσταση της πλατφόρμας και σας αποστέλλει σχετικό email με το περιεχόμενο που πρέπει να μας προωθήσετε:

2. Αποστολή περιεχομένου ιστοσελίδας

Εσείς, αναλαμβάνετε να μας προωθήσετε τις εξής πληροφορίες μέσω email:

 1. Την επιλογή στην default γλώσσα της ιστοσελίδας (Ελληνικά ή Αγγλικά).

 2. Το λογότυπο σας σε ανοιχτό αρχείο (.png ή .jpg ιδανικές διαστάσεις 200 x 90).

 3. Την ακριβή διεύθυνση της εταιρείας για την αποτύπωση του στίγματος στο δυναμικό χάρτη επικοινωνίας (Google Maps) όπως φαίνεται στη σελίδα «Επικοινωνία» και:
  – τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλ. Fax, email ή κινητό),
  – προαιρετικά τα links που αντιστοιχούν στα Social Network της εταιρείας (Google+, Facebook, Linked in, Twitter κ.α.).

 4. Το Menu που επιθυμείτε για την μπάρα πλοήγησης του ιστοχώρου σας (πχ Αρχική, Δωμάτια, Δραστηριότητες, Τιμοκατάλογος, Νέα, Επικοινωνία. ** Κάθε ξεχωριστή σελίδα δωματίου μετράται ως επιπλέον σελίδα στον ιστότοπο). Συμπεριλαμβάνεται η εισαγωγή και η μορφοποίηση των περιεχομένων.

 5. Προαιρετικό: Αν επιθυμείτε σελίδα “Δραστηριότητες” όπως στο δείγμα: https://accommodation.sigma-responsive.gr/activities  μας αποστέλλετε έως 3 κατηγορίες (πχ αξιοθέατα, δραστηριότητες, παραλίες) και έως ένα άρθρο με μια συνοδευτική εικόνα για την κάθε κατηγορία.

 6. Τα κείμενα και φωτογραφίες που θα μπουν σε κάθε κατηγορία. Αυτά θα πρέπει να είναι ταξινομημένα σε φακέλους ανά θεματική ενότητα και το όλο υλικό να σταλεί συμπιεσμένο σε μορφή zip.

 7. 2 Εικόνες για τους Sliders της αρχικής οθόνης (ιδανικές διαστάσεις 1600 x 1000).

 8. Προαιρετικό: Αν επιθυμείτε ο ιστότοπος σας να έχει Blog μπορείτε να μας στείλετε έως και 2 άρθρα μαζί με μια συνοδευτική εικόνα για κάθε άρθρο.

3. Παράδοση ιστοσελίδας

Αφού στείλετε τα παραπάνω στοιχεία, ειδικός developer θα προβεί στη εγκατάσταση και παραμετροποίηση της νέας Sigma Responsive Accommodation  ιστοσελίδας σας. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παράδοση των κωδικών διαχείρισης και των οδηγιών για τη διαχείριση του περιεχομένου.

*Οι αναγραφόμενες τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%
By |2019-09-30T10:53:46+03:0019 Απριλίου, 2018|Νέα|
Go to Top